Sida 4

1980. Studenterna från Kungliga Konsthögskolan i Stockholm, Mia Malmlöf och Anne Makander dricker te på Kinyange Market efter möten på Kibo Art Gallery, Marangu, Kilimanjaro, Tanzania.

1980. Åsa Hasselrot, Oscar Hernandez Soriano och Kerstin Ryd, studenter på Kungliga Konsthögskolan, sitter vid Kibo Art Gallery i Marangu, KIlimanjaro, Tanzania och väntar på den försenade bussen till Moshi stad.

1980. Moshi Park. Några av studenterna från Kungliga Konsthögskolan besökte parken när de var i Moshi stad under deras besök i Tanzania.

1980: Studenter från Kungliga Konsthögskolan, Anne Percy och hennes kolleger på en rundvandring i en annan del av Moshi stad efter att de hade rest från Marangu,Kilimanjaro, Tanzania.
Foto: Åsa Hasselrot

1980: Studenter från Kungliga Konsthögskolan tog ledigt från Kibo Art Gallery i Marangu och gjorde en rundvandring i Moshi stad i Tanzania och tittade på kuriosa för att köpa som minne. På fotot från vänster till höger ser du Oscar Hernandez Soriano, Hjördis Tegsell, Åsa Hasselrot och Charles Njau klädd i khanzu.
Foto: Kerstin Rydh

1980: Studenter från Kungliga Konsthögskolan tillsammans med konstnären Mwariko Omari i hans galleri i Moshi stad. På fotot syns Gerd Melin, Rolf Bergström, Mwariko längst till höger och en av hans anställda till vänster om honom.
Foto: Åsa Hasselrot

1980. Rolf Bergström med sina studiekamrater från Kungliga Konsthögskolan besöker konstnären Mwariko Omari i hans ateljé i Moshi stad i Tanzania under deras studieresa. Några av studenterna flyttade från Marangu till hans ateljé på Mafuta street i Moshi stad och bodde hos honom ett tid.
Foto. Kerstin Rydh

1980: Inne i Mwariko Omari´s konstgalleri i Moshi stad vid den tidpunkten då studenterna från Kungliga Konsthögskolan besökte galleriet.
Foto: Åsa Hasselrot

1980. En chagga-krigsdansare på över 100 år utförde en välkomstdans för studenterna från Kungliga Konsthögskolan på Kibo Art Gallery´s workshop i Marangu, Kilimanjaro, Tanzania.

En chaggakrigsdansare väntar på de andra dansarna med sitt horninstrument innan föreställningen för studenterna från Kungliga Konsthögskolan börjar på Kibo Art Gallery i Marangu 1980.

1980. Chagga-krigsdansare före välkomstföreställningen för studenterna från Kungliga Konsthögskolan på Kibo Art Gallery´s workshop, Marangu, Kilimanjaro, Tanzania.

1980. Chaggakrigare dansar på Kibo Art Gallery för att välkomna studenter från Kungliga Konsthögskolan.

1980. Traditionella chaggadansare sitter i den heta solen och väntar på att de andra dansarna ska komma till föreställningen för studenterna från Kungliga Konsthögskolan.

1980. Konstnären Elimo Njau diskuterar med studenterna från Kungliga Konsthögskolan och med andra tanzaniska konstnärer som var inbjudna till Kibo Art Gallery i Marangu under det här tillfället.
Foto: Kerstin Rydh

1980: Studenter från Kungliga Konsthögskolan arbetar på Kibo Art Gallery i Marangu, Kilimanjaro, Tanzania.
Foto: Kerstin Rydh

1980. Chaggadansare uppträder på Kibo Art Gllery för att välkomna studenter från Kungliga Konsthögskolan.

1980. Chaggadansare uppträder på Kibo Art Gallery för att välkomna studenter från Kungliga Konsthögskolan.

1980. Chaggadansare uppträder på Kibo Art Gallery för studenter från Kungliga Konsthögskolan.

Chagga-musik och -dans framfördes för att välkomna studenterna från Kungliga Konsthögskolan under deras workshop på Kibo Art Gallery, Marangu, Kilimanjaro, Tanzania.

1980. Chaggadansare på Kibo Art Gallery dansar för Kungliga Konsthögskolans studenter.

1980. Chaggadansare på Kibo Art Gallery i Marangu uppträder för studenter från Kungliga Konsthögskolan.